DATE

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

troktikos@gmail.com ,

vaskos_gr@hotmail.com

fimotro@gmail.com

Καλησπέρα
Τα  λόγια είναι περιττά αυτή την ώρα αλλά δεν μπορώ να μην παραθέσω τέσσερις πέντε ερωτήσεις και
απαντήσεις ταυτόχρονα σύμφωνα πάντα με το δικό μου σκεπτικό για τα σημερινά δραματικά και τραγικά γεγονότα.

Πρώτα απ' όλα τα ειλικρινή συλληπητήρια μου στις οικογένειες των σημερινών αδικοχαμένων ανθρώπων .

1. Ερωτ.  Έπρεπε να γίνει ότι έγινε για να ξυπνήσουν οι μεγαλοκαρχαρίες δημοσιογράφοι και να σπάσουν την απεργία ή έπρεπε απο την αρχή να απείχαν απο αυτήν για ευνόητους λόγους?? 

Απαντ.    Μα πώς αφού μυρίστηκαν αίμα και βία είναι δυνατόν να μην το έκαναν και αύριο πρωί πρωί να μετράνε ποιός είπε πρώτος το θλιβερό μαντάτο, άλλωστε μόνο για αυτα ενδιαφέρονται και όχι για το καλό αυτού του τόπου όπως συνηθίζουν να λένε, και πιό τρανή απόδειξη απο τη σημερινή δεν υπάρχει .

2. Ερωτ.  Μήπως τα τραγικά γεγονότα ήταν εσκεμμένα (μιας και πάλι ήταν αυτοί ''οι γνωστοί/άγνωστοι'') για να μην πάρει η ειρηνική κατά τα άλλα (απο ότι έχω πληροφορηθεί μέχρι τώρα ) πορεία τεράστιες διαστάσεις με πιθανή προσπάθεια εισβολής (ειρηνικής πάντα) στη Βουλή ??

Απαντ.    Αν δεν είναι έτσι ας μας αποδείξουν το αντίθετο ξεκουκουλώνοντας κάποιους απο αυτούς και όχι μαζικές συλλήψεις και μετά τους αφήνουμε ελεύθερους έτσι για να λέμε ότι κάναμε κάτι όπως γίνεται χρόνια τώρα , αποδείξεις ήταν αυτοί και αυτοί .

3. Ερωτ.  Μήπως το εσκεμμένα που ανέφερα παρπάνω έχει και άλλη διάσταση ??

Απαντ.    Και βέβαια έχει , αποπροσανατολισμό του κόσμου ως πρός τα τεκταινόμενα σχετικά με τα οικονομικά μέτρα και τις επιπτώσεις τους καθώς έχουμε θέμα να ασχοληθούμε τις επόμενες ημέρες στις τηλεοράσεις κυρίως με συζητήσεις/αναλύσεις και διάφορες αμπελοφιλοσοφίες χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

και τελευταίο
4. Ερωτ.  Μήπως όλοι μα όλοι οι πολιτικοί απόψε και μετά τις διάφορες ανούσιες συζητήσεις τους στη Βουλή έπρεπε να πάνε στα σπίτια τους και να μην περιφέρονται  στα κανάλια άσκοπα και μπουρδολογώντας ως συνήθως , έτσι ώς ένδειξη ελάχιστης μνήμης για αυτα τα παιδιά που πέθαναν σήμερα χωρίς λόγο και αιτία ??

Απαντ.    Μα είναι δυνατόν διαφορετικά πώς θα γίνει το αλισβερίσι μεταξύ ημών και υμών (πολιτικων και δημοσιογράφων) για να καταδικάσουν και καλά τα θλιβερά γεγονότα οι πρώτοι και ότι συμπάσχουν δήθεν οι δεύτεροι με τους πολίτες που περνάνε δύσκολες ώρες .

Αυτά τα λίγα ερωτοαπαντήματα ήθελα να εκθέσω (ίσως βέβαια να είναι και πολλά ακόμα αλλά εμένα αυτη τη στιγμή αυτά μού έρχονται πρώτα) και ειλικρινά εύχομαι να ΜΗΝ δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις γιατί δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες μέρες .
Ευχαριστώ