DATE

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τι άλλο θα ακούσουμε???

http://prezatv.blogspot.com/http://www.tromaktiko.net/Καλησπέρα
Σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή άκουσα απο γνωστό δίδυμο δημοσιογράφων μεταξύ άλλων το εξής κατα τη γνώμη μου φοβερό :
''Δήμο ξέρεις ότι ο ΥΠΕΘΑ προωθεί νομοσχέδιο το οποίο θα απονέμει το βαθμό του έφεδρου επίτιμου υποστρατήγου στους στρατιωτικούς συντάκτες μεταξύ των οποίων είσαι και εσύ (ανέφερε  βέβαια και άλλα δύο ονόματα στρατιωτικών συντακτών )? ''
Και απαντάει ο άλλος (Δήμος)  με στόμφο ''και βέβαια Δημήτρη μου αλλά μου τον απονείμει δεν μου τον απονείμει εγώ θεωρώ τον εαυτό μου στρατηγό για τα τόσα χρονια στο χώρο στον οποίο άμα σου πώ τι  έχω κάνει και τι έχω αποτρέψει θα τρελλαθείς.''
Αυτός ο διάλογος συνεχίστηκε με τα κατορθώματα του ''υποψήφιου υποστράτηγου'' , δράτομαι λοιπόν της ευκαιρίας να παραθέσω κι εγώ ένα πραγματικό περιστατικό απο την τόσο πετυχημένη πορεία του μπαρουτοκαπνισμένου  .
Επι θητείας Γ. Αρσένη (ΥΠΕΘΑ) ένα πρωί ο ''υποψήφιος'' είναι στη πύλη της Μεσογείων για να μπεί στο Πεντάγωνο με το πρόσχημα ότι πάει να δεί τον υπουργό, εκεί ως γνωστόν υπάρχει ενας σκοπός πού ελέγχει ποιός μπαίνει και ποιος βγαίνει , για κακή του τύχη πάει να κάνει το ίδιο και με το συγκεκριμένο ''υποψήφιο'' . Ο σκοπός όμως δεν γνωρίζει αυτη την εξέχουσα προσωπικότητα και ρωτάει αφελέστατα ποιός είστε και που πάτε , εξαγριώνεται  ο ''υποψήφιος'' και με φωνές λέει ποιός είναι και πού θέλει να πάει , ο σκοπός που συνεχίζει να αρνείται την εισοδό του (και καλά κάνει αφού ουτε χαρτιά επιδυκνύει μόνο το όνομα και το ποιόν θέλει ) στη προσπάθεια του να αποτρέψει την είσοδο κρατώντας το αυτοκίνητο , ο άλλος τον σέρνει περί τα τρια με τέσσερα μέτρα και τελικά μπαίνει στο στρατόπεδο . Όπως ειναι φυσικό σε αυτές τις περιπτώσεις διενεργήθηκε ΕΔΕ με το πόρισμα να βγαίνει , και να τιμωρείται ο αξιωματικός που είχε υπηρεσία εκείνο το πρωί στην πύλη.
Αυτός είναι λοιπόν ο ''υποψήφιος υποστράτηγος'' και ένα απο τα πολλά ανδραγαθηματά του .
Και εις ανώτερα και στρατάρχης.
Να τον χαίρεστε κύριε (νυν)  ΥΠΕΘΑ .