DATE

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Αστυνομία ή security

Καλησπέρα
Μήπως μπορει να μας πεί ο κ. υπουργός αυτοί οι ανθρωποι (λίστα παρακάτω) που φυλάσσονται απο εν ενεργεία αστυνομικούς, (πόσοι είναι ακόμα που δεν ξέρουμε?) και υποτίθεται ότι νοιάζονται για τον λαό βγαίνοντας κάθε βράδυ στα δελτία διαλαλώντας κάθε αδικία του κράτους σε βάρος των πολιτών αυτό που κάνουν αυτοί τι είναι σε βάρος όλων ημών που πληρώνουμε αυτούς τους ανθρώπους ? Λοιπόν αν θέλετε και μπορείτε κ. υπουργέ απομακρύνετε όλους αυτους τους ένστολους απο αυτα τα δημόσια πρόσωπα και στείλτε του να επανδρώσουν τα Α.Τ. που πραγματικά υποφέρουν απο έλλειψη προσωπικού , και αυτοι οι κύριοι/κυρίες και πολλοί άλλοι που δεν αναφέρονται ας βάλουν κάτι απο το υστερημά τους και να νοικιάσουν security αν θεωρούν ότι πρέπει να έχουν συνοδούς/ασφάλεια.

Ψυχάρης 10
Χατζηνικολάου: 3
Ευαγγελάτος: 2
Τριανταφυλλόπουλος: 2
Παναγιωτόπουλος (Mega): 2
Παναγιωταρέα: 2
Γιώργος Βουλγαράκης. Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης διαθέτει 22 αστυνομικούς! Βεβαίως υπήρξε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, δεν το ξεχνάμε. Οι 22 αστυνομικοί όμως που τον φυλάνε σε 75 βάρδιες, είναι πολύ μεγάλος αριθμός.

Υ.Γ.
Διάβασα στην Ελευθεροτυπία την περασμένη εβδομάδα ότι ήδη 500 αστυνομικοί επέστρεψαν στα Α.Τ. , αν είναι αλήθεια συγχαρητήρια αλλά να υπάρξει και συνέχεια και με τους παραπάνω (επιμένω γιατι είναι πρόκληση ) αλλά και πολλους άλλους όπως προανέφερα.
Ευχαριστώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: