DATE

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι είναι προτιμότερο να φύγουμε ή να μείνουμε . Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι , κι εδώ ας μου εξηγήσει κάποιος αλλά με επιχειρήματα , ποιά είναι η διαφορά www. facebook.comτης χρεωκοπίας εδώ και τώρα , σε σύγκριση με το μαρτύριο της σταγόνας που ζούμε δυο χρόνια έως σήμερα, ώσπου να έρθει η στιγμή που θα μας πουν δυστυχώς δεν τα καταφέραμε , χρεωκοπήσαμε.
Δεν είναι καλίτερα λοιπόν να ξέρουμε πώς θα πορευθούμε άν υποθέσουμε ότι ξεκινάμε (υπο μία έννοια) απο την αρχή, απο το να μην γνωρίζουμε που πάμε ; Απ' την άλλη υπάρχει και θέμα μιας Δημοκρατίας που ξεχνάει τον εαυτό της, αυτοκαταργείται για να εξυπηρετήσει όρους της αγοράς, για το καλό μας πάντα. Περιμένω κάποιον λοιπόν από τους σωτήρες να μου δείξει ένα μέρος του κόσμου που η λειτουργία της αγοράς είχε θετικά αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο.
Μέχρι τότε ας θυμούνται πως όσοι σήμερα δίνουν συνταγές για την κρίση είναι αυτοί που τη δημιούργησαν. Και στην Ελλάδα, αυτοί που κλαίνε για την δημοσιονομική κατάντια, είναι ακόμη αυτοί που την συντηρούν. Για να φτάσουμε στην κρίση, έπρεπε να χάσουμε την κρίση μας. Μήπως για να βγούμε πρέπει να την ξαναποκτήσουμε;


 








Δεν υπάρχουν σχόλια: