DATE

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017


Θα κατέβει κανείς; Να ανοιξω;


του Μάνου Αντώναρου

Κάποιος πρέπει οπωσδήποτε να δείξει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο το βιντεο όπου οι οπαδοί της Μπάρτσα χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν την ομάδα τους μετα απο τον αποκλεισμό της από τη Γιούβε. 
Κάποιος πρέπει να του πει ότι οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες φαίνονται στις ήττες.... γιατι ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΤΤΕΣ κανουν μονο οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες.
Κάποιος πρέπει να του πει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κάποτε έπεσε κατηγορία.
Κάποιος πρέπει να του πει ότι ο ΜΕΓΑΛΟΣ Αγιαξ ειναι εδω και πολλα χρόνια απών από τους μεγάλους τελικούς.
Και τέλος αν επιμένει στην επιστροφή με πουλμαν θα πρέπει και ο ίδιος να μπει σ' αυτο και να κατσει αναμεσα στον Μπουρουση και στον Γκιστ που θα προσπαθούν να βολέψουν τα κανιά τους.
Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες λογω των μεγάλων νικών τους…αλλά συνεχίζουν να είναι το ίδιο μεγάλες επειδή οι ήττες τους προκαλούν έκπληξη και είναι πρώτη είδηση.
Η Ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ειναι ο πιο λαμπρός ελληνικός συλλογος ever. 
To ζενιθ της ήταν η τελευταία Ευρωπαϊκή κούπα και το ναδίρ της η απουσία της εδω και 5 χρόνια από το F4.
Oποιος δεν ξέρει τι είναι ζενιθ και τι ναδίρ τότε δεν ξέρει και τη ζωή.
Ναι… ναι… οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟ (εκ του αποτελέσματος) είναι για πολλές κλωτσές. Ναι, επειδή έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια… 
Δεν το λεω εγω… ολοι αναλυτές το λένε….
Οι πάικτες και ο προπονητής ομως… όχι η ομάδα… οχι δλδ το brand name.
Εδω δεν μπορεί να συνελθει ολόκληρη Μαντσεστερ Γιουνάϊτεντ από τότε που έφυγε ο σερ Αλεξ… δεν το βλέπετε; Προσπαθει απεγνωσμένα να είναι μεσα στην 4αδα… ποια η Μαντσεστερ… ίσως η πιο πλούσια και διάσημη ομάδα στον κόσμο… βλέπετε κανεις να τιμωρει τους παίκτες;
Θες να τους αλλάξεις;
Με γεια σου και χαρά σου.
Θες να του επιβάλεις πρόστιμο;
Συφωνοι…
Ομως η ειδηση "η ομάδα του Παναθηναϊκού επιστρέφει με πούλμαν, επειδή αποκλείστηκε" που κάνει τον γύρο του κόσμου δεν λεει ονόματα… παρα μόνο ένα: Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός γίνεται ρεζίλι… οχι ο Καλάθης…. που στο φινάλε ειναι αστειο να τον γυρνας με το…ΚΤΕΛ, όταν ο ίδιος εχει την οικονομικη δυνατότητα να νοικιάσει τζετ.
Καποιοι ξεχνουν οτι ουτε ο ΘΕΟΣ νικος Γκάλης δεν καταφερε να οδηγησει τον Αρη στη βρυση και να πιει νερό.
Προσωπικά όσους αναλυτες διαβαζα τον χειμωνα κρατουσανε μικρα καλάθια για την πορεία του Πανθηναϊκου. Ούτε ενας (αν δεν κάνω λάθος) δεν φανταζόταν οτι η ομάδα θα διεκδικούσε θεση στο F4 και μάλιστα με πλεονέκτημα εδρας. Και ουψ… έγινε… και χασανε… τογραψα και στο προηγουμενο σημείωμα…οταν ολοι λέγανε οτι ο ΠΑΟ αποκλείεται να παίξει στο δευτερο παιγνίδι τοσο κακά όσο στο πρώτο… κι έχασε και το δευτερο…εχασε και το τρίτο…ψεκάστε, σκουπίστε, τελιεώσαμε… 
Οχι δεν κέρδισε (μονο)  ο Μπογκντάνοβιτς … βασικα κέρδισε ο Ομπράντοβιτς… 
Πού βλέπετε την εκπληξη;
Δηλαδή όταν σκουπιζε τις άλλες ομάδες ως προπονητής του Παναθηναϊκού…εκείνες γυρνούσαν με πούλμαν;
Το ότι δεν φοράνε το τριφυλλι παίκτες όπως ο Μποντιρογκα, ο Μπατίστ. ο Διαμαντίδης…. η δεν είναι στον πάγκο ο Ζελικο μαζί με τον Ιτούδη… προφανως και δεν φταίνε οι σημερινοί παίκτες ή ο κύριος που ζεσταίνει τις πετσέτες.
Ποιος φταίει;
Κανείς… θέλετε κανεις; Κανείς λοιπόν…ετσι ειναι ο αθλητισμός… άλλοτε στο ζενιθ και άλλοτε στο ναδιρ… μην ξαναρχίσω τα παραδείγματα γιατί είναι βαρετό.
Θα θυμίσω απλά ότι μόνο ομάδες από χωρες με ολοκληρωτικα καθεστώτα τιμωρήθηκαν επειδή έχασαν.
Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι οπαδός… ειναι ολοφάνερο… και όπως μου λένε (και δεν ειναι δα δύσκολο να το διακρίνεις) κυκλοθυμικός… οπαδοί ήταν και ο πατέρας του και ο θείος του… δεν είναι απαραίτητα κακό αυτο… μόνο που εκείνοι έφερναν και τίτλους… πήγαν δλδ τον Παναθηναϊκό στο ζενίθ.
Προφανώς και ο σημερινός ισχυρος άνδρας της ομάδας αγαπά τον Παναθηναϊκό. 
Φοβάμαι όμως οτι αυτοί που είναι γυρω του αγαπούν (;) τον ίδιο κι όχι την ομάδα… οι συμβουλοι είναι για τα δυσκολα και οχι για τα ευκολα… 
Κάποιος έπρεπε να του πει "οχι Δημήτρη"… όσο δεν του το λένε… δεν είναι συμβουλοι, αλλά αυλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: