DATE

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015


O ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ

Μίσος και εμπάθεια για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα μέτωπα..!! Αυτό που βγάζουν προς τα έξω είναι ότι αν ήταν δυνατόν να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης θα το έκαναν ακόμα και αυτή την στιγμή.Και τα παραμύθια ότι "θέλουμε ισχυρό Παναθηναϊκό για να είναι πιο ανταγωνιστικό το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι αυτό θα κάνει καλό και στον ολυμπιακό" είναι η μεγαλύτερη υποκρισία που ακούγεται τα τελευταία χρόνια για να σου τινάζει τα μυαλά στον αέρα..
Ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο "είδε για πρώτη φορά να γίνονται τέτοια αίσχη" φωνάζει "αγανακτισμένο" ότι "ήταν καιρός να πέσουν κεφάλια" .....Με την διαφορά όμως ότι το κεφάλι του Παναθηναϊκού έπεσε για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια ενώ άλλες λερναίες ύδρες συνεχίζουν ακάθεκτες το δημιουργικό τους έργο....Ναι.!Είναι αλήθεια! Για όσα έγιναν μετά την αναβολή του αγώνα αυτή είναι η τιμωρία που έπρεπε να επιβληθεί..Για όλα τα προηγούμενα αίσχη όμως η δικαιολογία ότι ήταν διαφορετικός ο νόμος δεν πείθει κατά βάθος ούτε τον Σάββα...
Ένα ολόκληρο σύστημα λοιπόν,βάλλει συνεχώς κατά του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας με απύθμενο μίσος,προσβλητικά σχόλια και αντιστροφή της πραγματικότητας σε "ουδέτερες αθλητικές φυλλάδες" και σε "ουδέτερα τηλεοπτικά κανάλια" δείχνοντας σε όλους τους πολίτες αλλά και στα μικρά παιδιά- που τώρα πλάθεται το φίλαθλο ποδοσφαιρικό τους προφίλ- ότι ο τρισκατάρατος ο οποίος φταίει για αυτό το τσίρκο που ονομάζεται Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτή η άθλια ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός.
Ξεχάστε ποιά είναι αυτή η ομάδα .Ξεχάστε εγχώριους τίτλους . Ξεχάστε έναν τελικό Πρωταθλητριών Ευρώπης,έναν ημιτελικό Πρωταθλητριών Ευρώπης,έναν ημιτελικό Champions league και δύο προημιτελικούς της ίδιας διοργάνωσης,ξεχάστε όλα . Πρέπει να τους σβήσουμε εντελώς.
 Ότι αυτή η ομάδα έπαιξε πριν δύο χρόνια με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της που έπαιζαν για πρώτη φορά Α' εθνική και πήραν ένα κύπελλο ενώ διεκδίκησαν (όχι επί ίσοις όροις) και το πρωτάθλημα μην το πείτε πουθενά . Άν ήταν όμως στην απέναντι μεριά της χαϊδεμένης από το δημόσιο ομάδας, θα ακούγαμε ακόμα για "τα μωρά του ολυμπιακού".
Αυτοί είναι οι αυτοματισμοί που έχουν ριζώσει για τα καλά την τελευταία εικοσαετία στο ποδόσφαιρο μας οι οποίοι βρίσκουν απήχηση ακόμα και μέσα στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού οι οποίοι πια "δεν ασχολούνται"...
Κλείνοντας, αυτό που θα πω δεν είναι σπόντα για τον Αλαφούζο γιατί πραγματικά πιστεύω ότι κάνει περισσότερα από αυτά που μπορεί αφού άλλωστε από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ποιός είναι ο σκοπός του. Εάν ο Κόκκαλης με τις πλάτες του Βαρδινογιάννη είναι αυτός που έκανε μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό τότε ο Μαρινάκης είναι αυτός που τον αποτελείωσε . Τον έλιωσε στην κυριολεξία και πιστεύω (και όχι "θεωρώ") ότι ο σκοπός του είναι να τον διαλύσει εντελώς και να τον στείλει στο ερασιτεχνικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: