DATE

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016


ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ...



του Γ. Παπιδά

Νομίζω ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες να ασχοληθούμε με ένα δομικό πρόβλημα της κυβέρνησης Τσίπρα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Καμένο...
Και δεν αναφέρομαι σε όλους τους μετέχοντες στο πολιτικό σχήμα Ανεξάρτητοι Έλληνες γιατί υπάρχουν και αξιόλογα στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν και ορισμένα από αυτά ήδη προσφέρουν στο κυβερνητικό σχήμα.


Συνήθως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και το κεφάλι στην προκειμένη περίπτωση όχι απλώς βρωμάει αλλά ζέχνει απελπιστικά!!
Με τον Καμένο συνεταίρο δυστυχώς δεν κάνεις αριστερή πολιτική αλλά πολιτική παραμονής στην εξουσία και μόνο..


Αν ο μοναδικός σου στόχος είναι η πάση θυσία παραμονή στην καρέκλα υπάρχουν και άλλοι πρόθυμοι σύμμαχοι να σε στηρίξουν..
Όχι βρε αδερφέ ο καμένος ο Καμένος..
Τον ενόχλησε ο Μουζάλας και το ότι είπε Μακεδονία τα Σκόπια..


Ο Μουζαλας δεν είναι ένας τυχαίος υπουργός. Είναι ένας επιτυχημένος στον τομέα του υπουργός που κατάφερε και καταφέρνει να διαχειριστεί το μέγα θέμα των νόμιμων ή παράνομων μεταναστών με σχετική επιτυχία αναλογικά με τα μέσα που διαθέτει..
Τι έγκλημα λοιπόν έκανε ο Μουζαλας?
Είπε λέει τα Σκόπια Μακεδονία?
Ε και λοιπόν?
Όταν τα λέει η Μερκελ , ο Ομπαμα και ολοι οι άλλοι "φιλοι" και "συμμαχοι" τι κανει ο Πανουλης?


Παίζει playmobil με τα στρατιωτάκια του και στρώνει χαλιά μεταξωτά για να πατήσει στην άμμο της Σαλαμίνας...αυτός ο υπεράνω διαπλεκόμενος συνέταιρος του Αλέξη...
Κάνει την μια κωλοτούμπα μετα την άλλη σε πιο βασικά και καυτά θέματα όπως το ασφαλιστικό , το φορολογικό και της φτώχειας της ελληνικής κοινωνίας και βγάζει κορώνες αγανάκτησης επειδή ο πετυχημένος Μουζάλας τόλμησε να αποκαλέσει τα Σκόπια Μακεδονία .
Τι απύθμενη υποκρισία Θεέ μου!!


Απο την αρχή βέβαια της αλλοπρόσαλης συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπήρχαν φωνές που στηλίτευαν την συνεργασία αυτη ως ετερόκλητη και καταδικασμένη σε ναυάγιο αργά ή γρήγορα..
Δυστυχώς ομως η ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέτυχε αυτοδυναμία σε καμια εκλογική αναμέτρηση με αποτέλεσμα να χρειάζεται δεκανίκι.


Την ιδια περίοδο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έμοιαζαν πολυ αποδυναμωμένοι και γεμάτοι απο ακραία μνημονιακά βαρίδια στους κόλπους τους οπως ο Βενιζέλος , ο Λοβέρδος και πολλά άλλα καλοπαίδια της διαπλοκής και των μνημονίων...


Αυτο το οποίο μπορεί να κάνει ο Τσίπρας στην παρούσα φάση και μέχρις ότου δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουν οι διαπραγματεύσεις που κάνει με το κουαρτέτο των τοκογλύφων για ασφαλιστικό , φορολογικό, χρέος, είναι ένας γενναίος ανασχηματισμός μέσω του οποίου θα απομακρυνθούν οι διάφοροι καμένοι και θα προωθηθούν άφθαρτες και υγιείς δυνάμεις απο τα υπόλοιπα κόμματα της δημοκρατικής συμμαχίας και των ΑΝΕΛ ανα περίπτωση...
Μονο ετσι θα πάει παρακάτω το κάρο και μόνο έτσι θα ξεφορτωθεί τα βαρίδια τύπου Καμένου!!
Ειναι και αυτο μια ευκαιρία μπας και ξεκολήσουμε απο το βήμα σημειωτόν που κάνουμε τώρα διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: