DATE

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΝΤΙΑ 

By me 

Σήμερα απλά επιβεβαιώθηκε ένα συμπέρασμα που είχε βγεί από την αρχή της χρονιάς από όσους Παναθηναϊκούς έβλεπαν πέρα από οπαδικές παρωπίδες. Ότι η ομάδα δεν τσουλάει. Νίκη-στάχτη στα μάτια κόντρα στα Γιάννενα που αγωνίζονταν με 10 παίχτες, 0-0 με Παναιτωλικό, με το ζόρι νίκη επι του Αστέρα, 1-1 με Βέροια, 0-0 με Ηρακλη για το κύπελλο, 1-2 με Ξάνθη, 1-2 από Άγιαξ, 2-0 από Θέλτα και τώρα 0-3 από την 9η του Βελγίου. Και τα αποτελέσματα αυτά είναι απόλυτα λογικά όπως απόλυτα λογικό είναι η ομάδα να μην τσουλάει όταν έχεις για προπονητή έναν αστείο τύπο που εδώ και ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο της ομάδας, δεν έχει καταφέρει να της δώσει ένα στοιχειώδες αγωνιστικό πλάνο. Παίχτες που φέτος αποτέλεσαν προσωπική του επιλογή αποδεικνύονται πολύ λίγοι για να φορέσουν την φανέλα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να προσφέρει έναν ανταγωνισμό στην Ευρώπη ανάλογο του Αστέρα Τρίπολης. Είναι τέτοιο το κατάντημα και η σμίκρυνση ως σύλλογος που φτάσαμε στο σημείο να έχουμε για εγκέφαλο της ομάδος τον Βιγιαφάνες και σημαία έναν Λέτο που όντως ΗΤΑΝ τεράστιος παίχτης αλλά πλέον το παιδί σωματικά αλλά και λόγω τραυματισμών ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. 
Σε ποιό απ' όλα να σταθούμε ....
Στην ανύπαρκτη προετοιμασία ? 
Στο ότι δεν έχουν τη φυσική κατάσταση να κάνουν έναν απλό συνδυασμό ? 
Στο μηδενικό πρεσάρισμα ? 
Στην ανικανότητα όταν κάνεις 10 κλασσικές ευκαιρίες και δεν βάζεις καμία μέσα ?
Στο ότι η ομάδα μετά το 30' σέρνεται λες και πρόκειται για ένωση παλαιμάχων? 
Στο ότι κάνουμε επίθεση και κάτω από το κέντρο είναι 3 παίχτες εναντίον 7 ? 
Στο ότι ο Στραματσόνι σε κάθε αγώνα κοιμάται όρθιος ? 
Με τη Ξάνθη χάναμε 1-2 και έκανε κίνηση ματ στο....90' βάζοντας τον Ρινάλντι για να γυρίσει το παιχνίδι !!!! 
Πότε κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι με τις κινήσεις του απο τα πολλά φετινά που στράβωσαν ? 
ΠΟΤΕ !!!! 
Όποιος σήμερα πιστεύει ότι λόγω τραυματισμών χάσαμε το ματς, να του θυμίσω πως και με Ζέκα και Λεντέσμα τα ίδια ακριβώς μαύρα χάλια παρουσιάζουμε. Η ομάδα είναι αγύμναστη, απροπόνητη και χωρίς αγωνιστικό πλάνο. Ο κάθε παίχτης κάνει ότι του κατέβει.
Πρωτοφανής η ασυλία της διοίκησης στον Ιταλό μάνατζερ ο οποίος δεν έχει να επιδείξει τίποτε άλλο πέρα από ήττες και αποτυχίες σε όλους τους στόχους 

υ.γ. 1. Για να επικυρώσω αυτο που προείπα για τη σμίκρυνση της ομάδας και αναφερόμενος σε ότι έγινε με τον Μπέργκ σήμερα , θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να τον προφυλάξουν εφ' όσον παρουσιάστηκε πρόβλημα στην προθέμανση επιμένοντας ΑΥΤΟΙ (προπονητικό team) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ?

υ.γ. 2.Μια ενδεχομένως καλή εμφάνιση την Κυριακή για όποιους τελικά παίξουν που θα ισοδυναμεί με νίκη ,προσωπικά δε θα με κάνει να αλλάξω τις απόψεις μου για τον φετινό Παναθηναικό και τον προπονητή του .

Δεν υπάρχουν σχόλια: