DATE

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Δυο λόγια για τη διακοπή


by me

Όλη μέρα σήμερα διάβαζα και άκουγα σχόλια για τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα και ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Οι μεν (ΠΑΟ , ΠΑΟΚ , ΑΕΚ) φίλαθλοι ,δημοσιογράφοι   αλλά και οι ίδιες οι ΠΑΕ (έμμεσα) με ανακοινώσεις τους πιστεύουν ότι είναι έργο  της εγκληματικής οργάνωσης (βλ. Ολυμπιακός)  με πρόσχημα το διαφαινόμενο τέλος της βασιλείας  τους . Η δε άλλη πλευρά (Ολυμπιακός) φίλαθλοι , δημοσιογράφοι αλλά και   
η ΠΑΕ (έμμεσα) πιστεύουν  ότι είναι προβοκάτορες των τριών παραπάνω ομάδων επειδή μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής αρχίζει να γέρνει ο τίτλος για άλλη μια χρονιά  προς το λιμάνι . Ας θέσουμε ορισμένα ερωτήματα μήπως και κατανοήσουμε τα τυχόν συμφέροντα που μπορεί να έχει η κάθε πλευρά .

Οι πρώτοι δεν είναι αυτοί που υποτίθεται ότι θέλουν την εξυγίανση του χώρου και την νέα κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί ?    

Ή μήπως ήθελαν την αποσταθεροποίηση της λειτουργίας του πρωταθλήματος επειδή ο Ολυμπιακός είναι ήδη μπροστά στη βαθμολογία ?

Η δε άλλη πλευρά επειδή όντως βλέπει ότι πλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει τα  ηνία του ποδοσφαιρικού άρματος  σε όλα τα επίπεδα ?

Εάν υποθέσουμε ότι καμία από τις παραπάνω πλευρές δεν είχε συμφέρον να το κάνει τότε ποιός ?

Από όποια πλευρά και αν έγινε και άσχετα με τα συμφέροντα της η κυβέρνηση έχει υποχρέωση και σύμφωνα με αυτά που έχει προαναγγείλει , ΤΩΡΑ να πάρει τις οριστικές αποφάσεις της ,και όχι μια ακόμα προσωρινή διακοπή , συνεπικουρούμενη από UEFA και FIFA , και να δώσει ένα τέλος σε αυτό το ούτως ή άλλως σάπιο οικοδόμημα , εκτός εάν και αυτοί για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις αφήσει να διαιωνίζεται η ίδια αρρωστημένη κατάσταση .



Δεν υπάρχουν σχόλια: